Lunchrycket

LUNCHRYCKET

Träning på lunchen alldeles nära din arbetsplats, april-juni 2018

 

Uppmuntrar ditt företag på olika sätt de anställda till friskvård och träning? Kanske blir det som för de flesta, mer snack än svett? Vi har en bättre idé till dig, dina kollegor och ditt företag.

 

Att träna på lunchen eller under arbetsdagen är en målsättning för många. Många arbetsgivare är också duktiga på att erbjuda sina anställda förmåner i form av träningskort, friskvårdstimmar, träningsbidrag eller dylikt. Men hur mycket träning blir det då av i slutändan? Hur många timmar tas ut och hur många träningskort används flitigt?

 

Sedan 2015 har vi vår och höst hållit i lunchträningsgrupper med anställda från exempelvis Umeå Energi, Selbergs, ÅF, Holmen, Solidar, Bravida, Umeå kommun och KFUM Umeå. Missa inte chansen att vara med i vår. Vi har kunskapen, träningsutrustningen, instruktörerna och erfarenheten som gör att ni kommer att få roliga och inspirerande pass utomhus. Förkunskaper, form etc. spelar ingen roll, vi anpassar upplägget så att det passar alla deltagare. Hör gärna av er om ni vill komma i kontakt med företag eller deltagare som tränat med oss.

 

Detta ingår för alla deltagare:

8 träningspass a 45-50 minuter. Passen genomförs utomhus i terrängen kring I20 under perioden april-juni. Vi tränar både kondition och styrketräning. Passen sker på torsdagar 11.15–12.00, första passet torsdag 19 april, sista passet torsdag 7 juni.

 

Pris:

5 platser för 3 500 kr exkl. moms. Alt, 800 kr exkl. moms per plats.

Anmälan/Frågor/Kontakt:

Anmälan öppnar våren 2018, hör av er med eventuella frågor.