Tough Training Camp


TOUGH TRAINING CAMP 2019
30-31 augusti, Umeå


Välkommen på TTGU:s första träningsläger någonsin. Vi utlovar enbart hård träning och fantastisk gemenskap. Fyra pass på två dagar, gemensamma luncher och middagar, nya stigar, nyplockade bär, myr till alla, familjekväll, bankett i skogen, renskav i skymningen, vilse i gryningen, doft av underställ och blöta skor. Vi ger er landets mest prisvärda, mest fostrande och garanterat mest hemvävda träningsläger. Följ med oss ut i skogen i sensommaren. Mer information kan läsa i här.

När/var: Umeå, 30 augusti 11.00 - 31 augusti nån gång på natten.

Målgrupp: Träningssugna. Du behöver aldrig vara orolig vare sig för att du är för dålig eller att du inte ska få bli trött. Vårt upplägg på alla pass garanterar att du får ta i utifrån dina förutsättningar.

Pris: 1100 kr. Priset inkluderar 4 träningspass, 2 luncher, 2 middagar.

Anmälan: https://dinkurs.se/ttc2019

Max antal: 80 personer.

Vädjan: Sträva efter att vara med på hela lägret, din närvaro är viktig på alla aktiviteter.

Boende: Det finns fina tältplatser kring Umeå, fråga oss om tips. Vi kommer att ta fram hotellerbjudande för de som kommer utifrån. Återkommer med det.

Logistik: Samtliga aktiviteter och måltider utom lördagens avslutande pass utgår från KFUM:s lägergård på Nydala. Hit är det ca 6 km från Umeå centrum och det går att ta sig med cykel eller buss. Det finns också goda möjligheter till samåkning så transport ska inte vara ett hinder.

Valbara pass: Dina val av pass är en indikation för oss om intresset. Veckan innan lägret ber vi dig bekräfta dina val och då har du också möjlighet att välja om.