Vårkänslan

VÅRKÄNSLANStart 23 april 2019, förhoppningsvis med snö på marken


För nionde gången i ordningen lanserar TTGU Umeås mest mytomspunna och fostrande kvällsträning. På myrar och berg, i grustag och backar, i regn, snö och solsken bjuder vi på 16 fostrade pass där kropp och pannben utmanas. Egentligen förändrar vi inte vårt koncept så mycket utan slipar på detaljer. Vi ger de som tränar med hårda träningspass under bar himmel i den mest inspirerande träningsmiljö Umeå har att erbjuda. I våra grupper tränar härdad elit sida vid sida med ivriga motionärer och vi hjälper varandra att flytta på gränserna. Ingen behöver oroa sig för att man är vare sig bäst eller sämst och att man därför inte ska passa in, på våra pass har alla det lika jävligt.


Detta ingår:

  • Umeås bästa träning och gemenskap.
  • 16 oförglömliga, ledarledda TTGU-träningspass under 8 veckor. Varje pass är 90 minuter långt och ger dig alltid möjlighet att uppsöka väggen. Genomförandegaranti kopplat till yttre förutsättningar, d.v.s. inget pass ställs in på grund av väder!
  • Nattrail, ett av passen börjar på rejält avstånd från Umeå och vi letar oss tillbaka en ljus och vacker försommarkväll.


Praktiskt:

När: Start tisdag 23 april, 19.30. Därefter tisdagar och torsdagar 19.30. Sista passet torsdag 13 juni.

Var: I och kring Umeå, alltid på cykelavstånd.

Förkunskaper: Frisk, träningsvillig, beredd på hård träning utomhus.

Max antal deltagare: 50 st.


Pris och övrig info:

1 500 kr (anmälningsavgiften återbetalas generellt inte men platsen kan överlåtas)


Anmälan på denna länk: https://dinkurs.se/varkanslan2019