TTGU:s gyllene kontroller 2021

Behöver du en fysisk och mental utmaning utöver det vanliga? Leta TTGU:s gyllene kontroller 2021.

Under 7 år har vi på våra multisporttävlingar satt ut nära 500 kontroller i trakterna kring Umeå. Nu har vi märkt ut merparten av dem på en karta så du har möjlighet att besöka att dessa platser (bara en kartpunkt, inga kontroller i terrängen). Knåpa ihop dina egna äventyr, dela upp i olika utflykter eller ta ledigt någon vecka/månad och besök alla på en tur.

På 10 av kontrollerna finns en metallplatta på vilken det står TTGU samt ett nummer 1-10. Din uppgift är att hitta så många som möjligt av dessa kontroller – kanske alla.

Regler:

-Tävlingen är individuell, behåll dina hemligheter för dig själv och de du delar turen med.

-Verifiering av att du hittat en kontroll = selfie. TA INTE MED PLATTAN HEM!

-Tävlingen avblåses när snön bedöms för djup i höst/vinter. Då sker en samlad redovisning, vi återkommer med detaljerna.

-Du får gärna fortlöpande i sociala medier eller i evenemanget på fb visa om du hittat någon kontroll, tänk dock på att inte avslöja för mycket. Tagga #ttgugyllenekontroller #toughtraininggroupumeå

Ladda, längta och leta!

OBS! TTGU tar inget ansvar för dig, din säkerhet och din utrustning. Vissa kontroller kan vara såväl olämpliga som numera olagliga att besöka. Vissa platser kanske inte ens finns kvar. Använd förstånd.

Frågor? Inga frågor.

KARTA