Myr 2019


MYR 2019


Beach 2019 kanske ni hört talas om, vår satsning kallas Myr 2019. Alla kan (och bör) träna och tävla med TTGU och det är aldrig för sent att göra en investering i sin egen hälsa.


Under 2019 kommer vi att coacha och träna två personer, Tony och Erica, som bägge har som målsättning att komma i bättre form helt enkelt. De sätts i träning av oss och med lagom skarp TTGU-pedagogik ska de nå fram till målet, en bättre form under 2019 som ska manifesteras i Granö 28 september när de går i mål efter 25 km i Tvåälvsloppet.


Under januari-mars lägger vi nu grunden till utomhussäsongen, det gäller att bygga styrka och kondition utan att gå sönder i iver att snabbt bli bättre. Vårt recept handlar om fyra pass i veckan på gym med en kombo av kondition och styrka där vi spar på benen i konditionsdelen genom att cykla, ro, staka och gå i motlut. Därutöver ordinerar vi minst 25 km promenad/vecka för att så att säga jobba på förbränningen.


Vi kommer att följa Tony och Erica längs vägen men vill du också köra motsvarande träning så ligger passen nedan (i PDF-format), tveka inte att ta kontakt med oss om det är något du undrar över med övningar eller upplägg.


Pass 1

Pass 2

Pass 3

Pass 4

Pass 5

Pass 6

Pass 7