Lunchrycket

LUNCHRYCKET

Torsdag 10 september – Torsdag 29 oktober (8 veckor)


Uppmuntrar ditt företag på olika sätt de anställda till friskvård och träning? Kanske blir det som för de flesta, mer Umeås mest positiva lunchupplevelse håller fanan högt även i virustider. Åter igen erbjuder vi träning på lunchen som blir av till skillnad från sån det snackas om.

Att träna på lunchen eller under arbetsdagen är en målsättning för många. Många arbetsgivare är också duktiga på att erbjuda sina anställda förmåner i form av träningskort, friskvårdstimmar, träningsbidrag eller dylikt. Men vill du som individ eller arbetsgivare göra mer än stilla ditt samvete så föreslår vi denna lösning.


Sedan 2015 har vi vår och höst hållit i lunchträningsgrupper med anställda från exempelvis Umeå Energi, Selbergs, ÅF, Holmen, Bostaden, Bravida, Bjurbäcks, Umeå kommun, och Skydd C. Missa inte chansen att vara med i vår. Vi har kunskapen, träningsutrustningen, instruktörerna och erfarenheten som gör att ni kommer att få roliga och inspirerande pass utomhus. Förkunskaper, form etc. spelar ingen roll, vi anpassar upplägget så att det passar alla deltagare. Hör gärna av er om ni vill komma i kontakt med företag eller deltagare som tränat med oss.


Detta ingår för alla deltagare:

8 träningspass a 45-50 minuter. Passen genomförs utomhus i terrängen kring I20 under perioden september-oktober. Vi tränar både kondition och styrketräning. Passen sker på torsdagar 11.15–12.00, första passet torsdag 10 september, sista passet torsdag 29 oktober.


Pris:

5 platser för 3 500 kr exkl. moms. Alt, 800 kr exkl. moms per plats.


Kontakta oss för frågor och bokning.