Surhösten

SURHÖSTEN

Tisdag 1 september-Torsdag 29 oktober


För 12:e gången i ordningen lanserar vi Umeås mest omtalade och fostrande kvällsträning. Efter fem år gör vi en revolutionerande förändring - vi byter tema på namnet. På myrar och berg, i grustag och backar, i regn, snö och solsken bjuder vi på 18 fostrade pass där kropp och pannben utmanas. Egentligen förändrar vi inte vårt koncept så mycket utan slipar på detaljer. Vi ger de som tränar med hårda träningspass under bar himmel i den mest inspirerande träningsmiljö Umeå har att erbjuda. I våra grupper tränar härdad elit sida vid sida med ivriga motionärer och vi hjälper varandra att flytta på gränserna. Ingen behöver oroa sig för att man är vare sig bäst eller sämst och att man därför inte ska passa in, på våra pass har alla det lika jävligt. Anmäl er, leta fram pannlampan och ladda och längta.

Detta ingår:

Umeås bästa träning och gemenskap.

18 oförglömliga, ledarledda TTGU-träningspass under 9 veckor. Varje pass är 90 minuter långt och ger dig alltid möjlighet att uppsöka väggen. Genomförandegaranti kopplat till yttre förutsättningar, d.v.s. inget pass ställs in på grund av väder!

Terräng Surprise, ett av passen både börjar och slutar på okänd plats. Du får veta längd på sträckan, underlag och höjdprofil, resten märker du.

Praktiskt:

När: Start tisdag 1 september, 19.30. Därefter tisdagar och torsdagar 19.30. Sista passet torsdag 29 oktober.

Var: I och kring Umeå, alltid på cykelavstånd.

Förkunskaper: Frisk, träningsvillig, beredd på hård träning utomhus.

Max antal deltagare: 70 st.

Utrustning: Slitna träningskläder.

Pris och övrig info:
1 500 kr (anmälningsavgiften återbetalas generellt inte men platsen kan överlåtas)

Anmälan på denna länk: https://dinkurs.se/surhosten2020