Höstregnet

HÖSTREGNETStart tisdag 3 september 2019

Tionde gången gillt, ett jubileum vi firar genom att göra allt bara snäppet hårdare. Umeås mest mytomspunna och fostrande kvällsträning återkommer för tionde gången, sedan våren 2015 har vi utmanat hundratals Umeåbor. På myrar och berg, i grustag och backar, i regn, snö och solsken bjuder vi på 18 fostrade pass där kropp och pannben utmanas. Egentligen förändrar vi inte vårt koncept så mycket utan slipar på detaljer. Vi ger de som tränar med hårda träningspass under bar himmel i den mest inspirerande träningsmiljö Umeå har att erbjuda. I våra grupper tränar härdad elit sida vid sida med ivriga motionärer och vi hjälper varandra att flytta på gränserna. Ingen behöver oroa sig för att man är vare sig bäst eller sämst och att man därför inte ska passa in, på våra pass har alla det lika jävligt. Och ja, vi hoppas på att en del regn förgyller vår höst och våra pass.


Detta ingår:

Umeås bästa träning och gemenskap.

18 oförglömliga, ledarledda TTGU-träningspass under 9 veckor. Varje pass är 90 minuter långt och ger dig alltid möjlighet att uppsöka väggen. Genomförandegaranti kopplat till yttre förutsättningar, d.v.s. inget pass eller moment ställs in på grund av väder!

Nattrail, ett av passen börjar på rejält avstånd från Umeå och vi letar oss tillbaka en ljus och vacker försommarkväll. Denna gång med helt ny sträckning som utmanar alla.

Praktiskt:

När: Start tisdag 3 september, 19.30. Därefter tisdagar och torsdagar 19.30. Sista passet torsdag 31 oktober.
Anmälan: https://dinkurs.se/hostregnet2019

Var: I och kring Umeå, alltid på cykelavstånd.

Förkunskaper: Frisk, träningsvillig, beredd på hård träning utomhus.

Max antal deltagare: 60 st.

Utrustning: Pannlampa behövs på alla pass men köp inga nya kläder, de går ändå sönder.

Pris och övrig info: 1 500 kr (anmälningsavgiften återbetalas generellt inte men platsen kan överlåtas)