Nattrail

NATTRAIL

torsdag 17 oktober


Torsdag 17 oktober tar TTGU med de som vill på löpning i höstkvällen, givetvis under kontrollerade former. Upplägget är sådant att vi tar buss från parkeringen vid Hamtjärnsstugan och man stiger av bussen så långt från målet vid Hamptjärnsstugan man anser det lämpligt. Målgång sker uppe vid Hamptjärnsstugan där man får fika och något värmande, dit får man också skicka en kasse kläder så att man kan ta på sig torrt och varmt direkt man kommer tillbaka. En enkelt men genialt upplägg för en trevlig löpkväll med oneway-löpning. I priset ingår förutom bussresan också Umeås bästa träningsgemenskap med TTGU, fika vid målgång samt personer som leder grupper i olika tempo. På samtliga sträckor kommer vi att ha medföljande löpare och ingen som inte uttryckligen vill det behöver springa själv. Pannlampa är ett måste.

 

Anmälan: https://dinkurs.se/63140

 

Sträckor: Ca 9, 17 och 27 km

 

Sträcka 27 km = Från Långviksvallen, över toppen av Vallberget, därifrån längs Tavelsjöleden med bland annat den fina löpningen på åsen i Tavelsjön. Inslag av grusväg men annars stig.

 

Sträcka 17 km = Från Haddingen, följer Tavelsjöleden runt Hissjön, över Kullavägen och vidare. Över väg 363 och sen bara de sista 2 km upp på Hamptjärnsberget.

 

Sträcka 9 km = Från Kullavägen där leden passerar utanför Hissjö.

 

Avfärd: 18.15 från Hamptjärnsstugans parkering (17km, 27 km). Avfärd: 19.00 från Hamptjärnsstugans parkering (9 km)

 

Karta: https://kartor.eniro.se/m/bEbUX